اخبار و اعلانات

هزینه بررسی مقالات ارسالی

این مجله بر اساس دستورالعمل مجلات علمی دانشگاه شیراز و مصوبه هیات تحریریه، به منظور تامین هزینه های بررسی مقدماتی، داوری، ویراستاری و چاپ و توزیع و...؛ از تمامی نویسندگانی که مقالات خود را به این مجله ارسال می کنند ، مبالغی را بدین شرح دریافت می کند: نویسندگان محترم (پس از بررسی اولیه هیات تحریریه، و درصورت قرار گرفتن مقاله در اولویت داوری این مجله)، می بایست مبلغ 100000 تومان  به حساب شماره   5672862616  بنام مرکز همایش های علمی دانشگاه شیراز، نزد بانک ملت شعبه کوی دانشگاه شیراز  و با شناسه 2400080109169  واریز و تصویر ...

ورود اطلاعات داوران همکار مجله

از داوران همکار این مجله تقاضا داریم  اطلاعات خود از قبیل کد ملی و شماره حساب و شماره شبای یکی از بانکهای « ملی - ملت - تجارت»  در صفحه داوری خود  در قسمت مربوطه وارد نمایند.

ارسال مقاله

به اطلاع نویسندگان محترم می رساند  کلیه مراحل دریافت تا نشر مقاله در مجله  مطالعات حقوقی ، از طریق سامانه مجله صورت می پذیرد، لذا  از ارسال پستی و ایمیلی و یا تحویل حضوری مقاله خودداری شود .  همچنین خواهشمند است قبل از بارگذاری مقاله راهنمای نویسندگان را بطور کامل مطالعه و مقاله خود را مطابق با شرایط و ضوابط  مجله ارسال کنند. از قبول و بررسی مقالاتی که بر اساس شیوه نامه مجله تدوین نشده معذوریم.